maanantai 21. toukokuuta 2012

Ihan hyvä tulos, näiden lössien jälkeen..

eli paino on nyt kohtuu sopiva 85,1kg, näiden mässäilyjen tulosta, mutta yllättävää oli se, ettei paino ollut tuon enempää.

Ja tää oli nyt päiväpaino, että aamulla voi olla vähemmän.

Innolla odotan jo Naturdiettien saapumista. Haluan tuntea sen nälän ja rääkätä itseäni liikunnalla nyt kesän alkuun asti, ja jatkoa katsotaan sitten. Varmasti syön Naturdiettien kanssa myös tuoreita pensasmustikoita..viinirypäleitä ja muita hedelmiä. <3 Eli mun on pakko saada pureskella jotain, joka lisää sitä kylläisyydentunnetta. Tietty syön normiaterian töissä myös.

Toivon todella, että naturdietistä on mulle jotain hyötyä ja sen teho toimii. Olisi aivan upeaa saavuttaa -2kg/viikko, niin olisin entistä lähempänä saavutuksiani.

2 kommenttia:

  1. Kannattaa olla varovainen noiden hedelmien kanssa, koska jos saat liikaa hiilareita, et mene ketoosiin ja koko ENE on silloin ihan tuskaa. Pureskelun tarpeeseen kannattaa ennemminkin varata vihanneksia ja ihan purkkaa. Yritä ainakin alussa syödä pelkästään niitä pirtelöitä, niin pääset nopeiten siitä alkuvaiheesta, joka on pahin. Syömällä muutakin vain pitkität sitä.

    Tsemppiä! :)

    VastaaPoista