torstai 24. toukokuuta 2012

Tulin pari minuuttia sitten postista...

Kauan odottamani naturdietit mukanani, olin  Markukselle, että nyt maistetaan ! En ole koskaan juonut mitään yhtä pahaa juomaa kun mitä tuo "suklaa-minttu"- shake oli. En toki odottanut mitään fazerin maitosuklaata ja tuoretta minttua mummon puskasta, mutta edes jonkinmakuista.


Markus pystyi juomaan lasinsa tyhjäksi, mutta minä nieleskelin teelusikallisia, kunnes lopuksi menin vessaan vedin 2dl shakea alas, jotka tulivat kyllä samantien ylös ja suoraan wc-pönttöön. Se aiheutti samanlaisen oksennusreaktion, kun se ripulilääke (tiedätte varmaan?).. Joten koko hommasta ei taida tulla mitään.. Jätän 24 pussia vedettäväksi Markukselle.. :D

Toki hieman vituttaa..

Päivän jatkot teille !

1 kommentti:

  1. Minäkin oksensin ensimmäiset ENE-pirtelöni aikanaan, mutta kummasti niihin tottuu. Uusia makujahan pitää maistaa viisitoistakin kertaa ennen kuin suun reseptorit tottuu niihin.

    Kannattaa tehdä siitä huomattavasti vetisempää, kuin mitä ohje sanoo, niin menee helpommin alas. Minä laitan yleensä neljä desiä vettä. Tosin minustakin nuo Naturdietin suklaa-mintut olivat todella ällöttäviä.

    Kokeile nyt vielä uudelleen, noilla tosiaan saa hyvin lähtemään painoa, kun vain pystyy pysymään niillä, eikä sorru muuhun.

    VastaaPoista